1

Da se predstavim

Živjo, sem Liza planinska in turistična vodnica, animatorka, skiperka ter smučarska učiteljica – preprosto dekle z veliko ljubezni do narave in outdoor aktivnostmi. Tekoče govorim nemški, angleški in hrvaški jezik..

Sem lastnica in direktorica www.topagencija.si in www.topslovenia.com, zato vam lahko pripravim celoten paket storitev, pomagam pri nasvetih za vaše izlete v okolici, da boste res lepo preživeli čas v naši idilični hiški.

Hiška je res idilična in primerna nastanitev za družine, ljubitelje narave in vse, ki so radi v sožitju z naravo na samem.

Slovenija je majhna država, ki leži na sončni strani Alp, vendar ima neverjetno raznoliko pokrajino z osupljivimi naravnimi danostmi, ki jih lahko delim z vami ... Živim v Bohinju med Bohinjskim jezerom in Blejskim jezerom, ki je odlična lokacija za raziskovanje čudežev Triglavskega narodnega parka. Ta del Slovenije je pravi raj za pohodnike in ljubitelje narave.

"Pot pod noge, udobno se oblecite in obujte, vzemite svoje fotoaparate, da boste poleg lepih spominov naredili tudi krasne slike, za vse ostalo bom pa jaz poskrbela."
Image title