Bivanje v prijetnem domačem ambientu je še polepšal odličen odnos lastnice, ki je dala super predloge za pohode v okolici.
Polona K.

Lizina hiška je očarljiv "vikend hideaway", ki nudi vse potrebno udobje sredi neokrnjene narave. Tudi v pozni jeseni je odlično izhodišče za pohodništvo.
Idilična točka za uživanje v samoti.
Marina L.

Čudoviti dnevi za odklop. popolnoma osamljena lokacija s čudovitim razgledom na gore - odlična lokacija za pohodništvo in odklop od mestnega vrveža. Gostiteljica je bila zelo prijazna in ustrežljiva. Priporočam kadarkoli in komurkoli!
Carolina

Bili smo popolnoma navdušeni. Naše bivanje je bilo konec jeseni in vzdušje je bilo čudovito. Bili smo popolnoma navdušeni. Uživali smo v čudoviti okolici Triglavskega narodnega parka, s kravami in naravo naokoli. Hiša je bila čista, prijetna. Storitve iz nastanitve po dogovoru. Hvala za odlično izkušnjo.
Jirži

Super je bilo, mi smo uživali.
Ivanka K.

Bivanje v koči nam je bilo zelo všeč. Lokacija je fantastična, koča je sredi doline Voje v narodnem parku in je obdana z gorami in potoki. Če imate radi počitnice v naravi, je to pravi kraj za vas. Poleg hiške je še ena hiša, a nas to ni motilo, sicer pa ni ljudi daleč naokoli, razen nekaj pohodnikov. Komunikacija je potekala zelo dobro, vse je potekalo gladko, zato se bomo radi vrnili.
Paul Teckenburg

Čudovita lokacija, bili smo fascinirani! Vaša dežela je res čudovita. Liza je bila zelo prijazna in uslužna.
Tom

Zelo smo uživali v domači namestitvi v neokrnjeni naravi. Tam je vse, kar potrebujete: ljubeže opremljeno, s čudovitim ambientom v čudoviti pokrajini, ki omogoča odlične oglede. V lizini hiški i na vrtu smo uživali na polno in se bomo z veseljem ponovno vrnili.
Conny & Peter

Super izkušnja, zagotovo se vrneva. Želela sva pobegniti iz mestnega vrveža in to sva dobila.
Priporočam
Matjaž P.

Zelo lična hiška, na lepi in mirni lokaciji, z veliko izhodišči za sprehode in pohodništvo. Zelo zadovoljni, sploh otroka, ki sta lahko opazovala lisice, gamse in druge živali :)
Gost
Popoln oddih v neokrnjeni naravi. Majhna, čista hiška, brez civilizacijskih motenj. Izleti in druženje, od zore do mraka.
Matevž K.

Zelo dobra lokacija, ker smo bili nastanjeni na koncu planine in tako dobra izhodišča za hoje v gore. Tudi ni veliko hoje do treh znamenitosti v Vojah; slap Voje, zgornja korita in spodnja korita reke Mostnice so čisto blizu.
Družina z manjšimi otroki

Odlična lokacija, mirno okolje. Kužki so dobrodošli, moja dva sta zelo uživala. Priporočam zagotovo!
Laura P.

Idilično okolje, odlično izhodišče za pohodništvo (tudi z otroki!)
Gregor B.

Excellent location for mountain tours. Wonderful landscape. Very helpful and friendly host. A perfect place to relax and calm down.
Highly recommended!
Thanks for all Kerstin (family of 5)

Die Beschreibung von Hause fanden wir sehr zutreffend. Das Haus liegt wunderschön im Nationalpark, aber trotzdem zugänglich mit Auto. Aus dem Haus kann unterschiedlichen Wanderungen gestatet werden. Wen lieber um das Haus dei Ruhe suchen möchte, ist dies natürlic gut möglich.
Wir haben zwar dei Aussenküche nicht benutz aber wäre perfekt um etwas abzubraten. Generell ist das Kochen im Haus auch möglich, allerdings muss etwas acht gegeben werden, dass im Haus kein Kühlschrank gibt. Am besten wird die Mahlzeit kurz vorher besorgt und gleich zubereiten. Unsere Kinder fanden das Haus grossartig. Sie spielten stundenland im Garten und verbrachten gleich viel Zeit am nahelegenen Bach.
Wer die Nähe zur Natur sucht, ist bei lizas cottage bestens aufgehoben. Leute die auf keine modernen Bequemlichkeiten verzichten möchte, sucht besser ein Hotel oder andere Unterkunft ausserhalb von Nationalpark.
Ich würde gerne wiederkommen!
Per A.

Un endroit superbe en pleine nature... Experience a vivre...
Alain D.

Sehr schön idyllisch gelegenes Häuschen mit neuem Bad und allem was man braucht. Die Gastgeberin stand jederzeit zur Verfügung und hat uns viele Freizeittipps gegeben. Wir haben dort zwei tolle Tage/Nächte verbracht und die schöne Natur erkundet.
Maria aus Deutchland

Zelo dobro!
Gregor

Nastanitev v sami hiši je bila nepozabna izkušnja. Res lepo in sodobno opremljena hiška. Mogoče bi za poletne dni prav prišla klima, ker je bilo vroče, drugače pa res super in zelo prijazno osebje.
Nika K.

Točno to, kar sva iskala :)
Gost

Iskala sva mir, neokrnjeno naravo, dostop do pohodnih poti, našla sva čudovito izkušnjo, ki je presegla pričakovanja, vključuje s številnimi dobrimi nasveti s strani lastnice!
Violeta B.

Odlična in idilična lokacija, mir, objem narave, ogromne možnosti za sprehode in pohode, urejena nastanitev, izredno prijazna lastnica.
Gost

Čudovita minimalistična hiška, ki ima zgodovino, dušo in nikoli občutno pozitivno energijo in zelo preudarno in uporabno razporejene prostore. Hiška in okolica zbujajo nostalgijo, napolnijo dušo v telo. In to tako zelo, da si človek zaželi ostati tam. Priporočam vsem, ki imajo radi odmike v neokrnenjo naravo.
Klavdija Š.